Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren

PRAKTIJK NATUURLIJK IN BALANS - VOOR DIEREN

‘Natuurlijk in Balans’, is opgericht door Josefien Hagenaars. Zij startte haar loopbaan als dierenartsassistente bij een grote dierenkliniek in Eindhoven. Haar interesse in hulpverlening aan mens en dier vertaalde zich na enkele jaren in een baan als politie- agente. Het werken met en voor dieren kon zij echter niet missen zodat zij lange tijd parttime bleef werken bij een dierenkliniek. Daar werden dus dieren op een reguliere manier behandeld. Echter de natuurlijke aanpak van diverse kwalen trok haar aandacht en zij besloot hierin verder te gaan. Inmiddels is door haar een aantal opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van dieren, o.a. Dieren Natuurlijk Genezen, Paardenmassage en aromatherapie, Gedrag en Bach (bloesems) bij paarden, Aromatherapie en paarden en Acupressuur bij paarden. Voor de natuurlijke behandeling van huid en spijsverteringsklachten, pollenallergie en gedragsproblemen kunt u terecht bij Natuurlijk in Balans, waarbij erg goede resultaten geboekt worden.

De hieronder aangehaalde mailtjes van dankbare paarden- en hondeneigenaren spreken voor zich!


Hoi Josefien,

We zijn na jouw test op Sienna alweer een maandje verder en Sienna is nu na een week Duckfood op de zalm en rijstbrokjes over en ze doet het geweldig goed. Ze eet graag en is stralend. Haar maag en darmen rommelen niet meer en ze laat geen akelige winden meer.
Nog heel hartelijk bedankt voor de test en de adviezen.


Goedemorgen/middag

Afgelopen najaar hebben wij gebruik gemaakt van uw diensten t.a.v. de allergie van onze hond Prince.
Wij zijn u dankbaar voor de geboden hulp, uiteindelijk hebben we resultaat verkregen d.m.v. een ander voedings middel op aanraden van u!
De hond heeft geen kale plekken meer en het jeuk gedrag is ook sterk verminderd .Op dit moment ziet hij er weer goed uit.
Nogmaals dank voor de hulp en we weten u te vinden indien we nog weer es gebruik van u diensten moeten/willen maken.

Groet uit Aalsmeer
Kees en Ellie Heersping

succesvol allergie oplossen bij honden


Hoi Josefien Hagenaars

Ik wil u bijdeze mededelen dat het met Fellow nu heel goed gaat, ik heb uw adviezen opgevolgd en t gaat perfect. Heel hartelijk bedankt,

met vriendeijke groet van Claudia Coenen en uiteraard een dikke poot van Fellow. .

natuurlijk-honden-genezen


Hallo Josefien,

Ik wil je graag bedanken voor je hulp. Sinds het veranderen van Caius zijn voeding en je advies is het probleem opgelost. Hij heeft weer een mooie vacht, geen jeuk meer en ziet er weer gezond uit. Hartelijk dank!Roy

Josefien,

Ik wilde u even laten weten dat het met Max stukken beter gaat' Heeft 3 weken reinigingskuur gehad. Eet nu 's morgens carocrocbrokken en krijgt 's avonds glutenvrij vlees kompleet. Tussendoor een pensstaafje en af entoe fruit(banaan, ananas en appel/sinaasappel. heeft nog wel af entoe jeuk, maar plekken zijn zo goed als verdwenen en zijn vacht begint zowaar weer een beetje te glimmen.
Ik vond het leuk omu dit even te melden.met vriendelijke groet
joke buys.

Hallo Josefien,

Ik heb onlang de speciale druppels voor Autumn gehad, en het resultaat was verbluffend! Ik ga 3 flesjes bijbestellen!groeten Connie

Hallo Josefien,

Ik heb jou een tijdje geleden om advies gevraagd voor Doeska de Bont. Deze had een contactallergie. De druppels die jij op maat hebt gemaakt hebben geweldig geholpen. De kale plekken die Doeska had zijn al weer mooi met haar aan het bedekken. Soms bijt hij nog aan zijn pootjes, maar die plekjes genezen zeer snel. Het blijft nog even afwachten hoe het zich verder ontwikkeld, maar het lijkt de goede kant op te gaan. Nogmaals heel erg bedankt,

Groetjes Jolanda, Wijnand en Doeska de Bont.


Hallo Josefien,

Hierbij willen we je laten weten dat we jouw advies hebben opgevolgd en Buddy zeker al 2 maanden klachten vrij is. We hebben hier bijna een jaar mee naar de dierenarts gegaan en de klachten bleven maar nu zijn ze geheel verdwenen. Hij was van onderen helemaal rood en kaal. De kale plekken zijn nu weer dichtgegroeid en hij heeft geen jeuk meer. We willen je daarom dan ook bedanken voor het goede advies en mochten we weer een probleem met hem hebben zullen we zeker weer contact met je opnemen.

Nogmaals BEDANKT!!!

Hannie Jongen


Hoi Josefien,

Dit is Sam, een lieve Staffordshire Bullterriër,  die eigenlijk opgegeven was door eigenaren en dierenarts. Hij was opgezwollen, had kale plekken, was lusteloos en sliep de hele dag. Bij Natuurlijk in Balans werd een
allergietest gedaan en daar bleek Sam allergisch voor vlees, kip (gevogelte), granen, groenten en pollen/ huismijten! Door reiniging, probiotica en aangepaste voeding is Sam na 3 maanden weer een vrolijke speelse hond en genieten zijn baasjes weer volop van hem!

Sam voor behandeling                                    Sam na de behandeling door Natuurlijk in Balans

            


Hoi Josefien,

Vorig jaar heb je een stukje haar van mijn paard getest op allergieën en naar aanleiding van deze uitslag gebruik ik nu al geruime tijd de door jou gemaakte bioresonantiedruppels.

In combinatie met wat andere aanpassingen (vochtig hooi en pollennetje) ben ik tevreden over het resultaat. Vorige week heeft mijn dierenarts ter controle de longen van Bowie nog eens gecheckt en hij was gezien de vele problemen bij andere paarden wat betreft kortademigheid en hoesten op dit moment, tevreden over Bowie.

Gr. Irma


Hoi Josefien,

Onze hond Zayda heeft zoals je weet een kipeiwitallergie en sinds we op het voer wat je ons geadviseerd hebt, zijn overgestapt is het gewoon over !

Ja het is ongelooflijk, maar ze krabt niet meer en de kale plekken beginnen alweer dicht te groeien. Weer een tevreden klant erbij moet je maar denken. Echt enorm bedankt voor jouw hulp en ondersteuning. Ook namens Zayda die eindelijk haar rust weer heeft gevonden. We hebben onze oude hond weer terug met zichtbaar veel meer levensvreugde. En dat doet je als baasje enorm goed.

Op het labradorforum heb ik flink wat reclame voor je gemaakt als vriendendienst voor wat je allemaal gedaan hebt. Ik hoop dat je flink wat nieuwe klanten kunt verwachten.

Gr.

Mark


hallo,

Ik wou je even op de hoogte brengen van de afgelopen ontgiftingskuur.

Het heeft Shadow heel erg goed gedaan. Je merkt het in allerlei zaken, zoals lichamelijk maar ook in haar gedrag merk je terug dat ze zich weer lekkerder voelt.

Groetjes Susanne


Hallo Josefien.

Hier een mailtje over Dotje. Dotje ken je niet meer terug,het lijkt wel dat ik een nieuw hondje heb.
Na 2 jaar dokteren ben ik blij dat ik bij jou terecht kwam. Nogmaals bedankt. Het gaat heel goed.
Zelfs mijn dierenarts heeft hier geen woorden voor.
Heb er 8 verschillende gehad.

nogmaals bedankt van José en natuurlijk Dotje


Groetjes SusanneHallo Josefien,

Ik wil je graag bedanken voor je hulp. Sinds het veranderen van Caius zijn voeding en je advies is het probleem opgelost. Hij heeft weer een mooie vacht, geen jeuk meer en ziet er weer gezond uit.
Hartelijk dank!

Roy


Links

Producten bestellen

Consult en of informatie aanvragen.

© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl