Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren




  Home - Terug - Tips - Reinigingskuren voor Dieren

Reinigingskuren voor dieren

Een reinigingskuur verwijdert alle lichaamsvreemde stoffen, zoals resten van inentingen, antibiotica kuren, reststoffen van gewasbeschermingsmiddelen en zware metalen.
Als de opslagruimte in het lichaam te vol wordt, kan dat zich onder andere uiten in een verminderde weerstand en huidproblemen (eczeem, schilfers, doffe vacht, e.d.) Een reinigingskuur ruimt op, maar brengt ook belangrijke mineralen,enzymen en sporenelementen het lichaam binnen.

Men kan de reinigingskuur structureel tweemaal per jaar geven (bv. voor- en najaar) of incidenteel als het dier kwakkelt met steeds terugkomende klachten als diarree, verkoudheid etc. Het kan zijn dat het dier zich tijdens de kuur wat grieperig voelt, immers het lichaam is aan het werk om alle gif- en afvalstoffen af te voeren. Dit is dus een goed teken, maar houdt wel in dat het dier niet overbelast mag worden tijdens de kuur. Echter er zijn ook dieren waarbij je niets merkt of die juist al tijdens de kuur energieker worden.

Er zijn meerdere soorten reinigingskuren, Natuurlijk in Balans heeft de volgende kuren:

  1. Drainage Compositum (Groene Os) is een reinigingskuur specifiek voor lever, nieren en lymfen, kortom de gehele spijsvertering. Deze is in samenwerking met holistisch dierenarts Erik Laarakker speciaal ontwikkeld voor dieren. Een fles van 100 ml kost € 22,95 (paard) en een flesje van 50 ml kost € 12,95 (hond/ kat). De dosering die ik uitgetest hebt voor een goed resultaat bij paarden is 2 maal daags 20 druppels gedurende 14 dagen en 2 maal daags 10 druppels (kleine hond) en 15 druppels (grote hond) Dit dient wel opgebouwd te worden!
  2. Schindele’s mineralen: dit is een leem die niet alleen reinigt, maar ook 34 soorten mineralen en sporen aan het lichaam toevoegt. Een 14 daagse kuur kost € 10,90. Pony 1 maal daags 1 eetlepel, paard 2 maal daags 1 eetlepel, opbouwen (eerst halve eetlepel per dag tot de gewenste hoeveelheid is bereikt), dan na 10 dagen weer afbouwen tot 14 dagen. Honden 2 maal daags een theelepel bij grote rassen en 2 maal daags een halve the lepel bij middelgrote/kleine rassen. Schindele’s leem heeft ook de eigenschap straling (aardstralen. wateraders, elektrosmog) uit het lichaam af te voeren.
  3. Vita Chlorofyl: deze reinigingskuur is vloeibaar en kan ook ingezet worden bij gechipte dieren. Het is gemaakt op basis van chlorofyl (groen pigment uit planten) Chlorofyl heeft als eigenschap om allerlei zware metalen als kwik, lood etc in zich op te nemen en af te voeren. Vita Chlorofyl bevat ook andere mineralen die zorgen voor de afvoer en de verbetering van de conditie. Een fles van 500 ml kost € 24,75 en is zeker goed voor 2 a 3 keer.
Alle reinigingskuren van Natuurlijk in Balans mogen gegeven worden aan gechipte dieren.

Voor info en bestellen:
Natuurlijk in Balans
Josefien Hagenaars
Lankerseweg 3 - 6568 DH Heijen (L) - 06-22472021
info@natuurlijkinbalans.nl

Producten bestellen.

Consult en of informatie aanvragen.




© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl