Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren
  Home - Terug - Producten - Eigen producten voor dieren

Een aantal producten die ik maak, op basis van etherische oliën (aromatherapie).


Anti-jeukspray voor honden: een huidverzorgende, jeukstillende en verzachtende spray, die gemaakt is op basis van o.a. lavendel en pepermunt. Goed in te zetten na het trimmen, als de huid geïrriteerd is, bij jeuk en na het wassen als vachtlotion.

Stalspray is een stankwerende en desinfecterende spray om in de stal of in een ander dierenverblijf te gebruiken. Verdrijft de ammoniakgeur en werkt ontsmettend. Ook in te zetten om etensbakken, kleindierhokjes etc. te ontsmetten. Bevat de etherische oliën van o.a. citroen en tea tree.

Hooispray met o.a. tijm en eucalyptus wordt over het hooi verneveld om de luchtwegen te verlichten en stofdeeltjes minder kans te geven.

Anti-brokkelhoevenolie is een hoefolie op basis van laurier, aangevuld met etherische olie van jeneverbes en tea tree. Uitwendig te gebruiken bij hoeven die snel splijten en of afbrokkelen, met voorkeur samen met de Chevadonyll kruiden tegen brokkelhoeven.

Vacht/huidolie voor paarden en honden is een verzachtende, verzorgende en helende olie met de etherische oliën van o.a. patchouli, lavendel, pepermunt en basilicum. De basisolie bevat o.a. zwarte kummelolie en calendula olie. In te zetten bij huidirritatie, schuren, insectenbeten, wondjes, jeuk etc.

Zomereczeemlotion voor paarden: een huid- en vachtverzorgende vliegwerende spray op basis van 6 etherische oliën (o.a. lavendel, kruidnagel, lemongrass en tea tree). Ook in te zetten bij wondjes, huidjeuk, bultjes etc. Niet voor inwendig gebruik, niet in ogen sprayen.

Zomereczeemshampoo voor paarden:”een shampoo mkjet etherische oliën van o.a lemongrass, teatree en lavendel om de staart en manen van het paard mee te wassen. Is jeukstillend, helend en vliegwerend.

Producten bestellen.

Consult en of informatie aanvragen.
© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl