Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren
  Home - Terug - Producten - Eigen producten voor Mensen


Een aantal producten van Natuurlijk in Balans, op basis van etherische oliën (aromatherapie):

Gewrichts- en spierolie met o.a. kruidnagel en gember. Deze olie werkt verwarmend van binnenuit. Voor een gewricht- en spierolie die tevens vochtafdrijvend werkt, is een olie met o.a. jeneverbes geschikt. Deze olie wordt “op maat” gemaakt.

Wintervoetenolie
met o.a rozemarijn en gember om de doorbloeding van de voeten te stimuleren. Kan door persoon zelf worden ingemasserd.

Hoofdpijnolie is een basisolie met o.a. den en eucalyptus. Deze olie kan ook ingezet worden bij voorhoofdsholteklachten en is in een handige roller verpakt.

Droge huidolie is een basisolie met o.a. lavendel en geranium en kan als huidolie en badolie gebruikt worden. Deze olie is geschikt voor de zeer droge huid en kan bij eczeem verlichting geven. Ook voor kinderen geschikt.

Reinigende huidlotion, o.a. voor acne huid. Deze lotion op basis van rozen- en hamamelishydrolaat en een klein beetje alcohol wordt “op maat” gemaakt. Wordt gebruikt na het reinigen van het gezicht en voor het aanbrengen van dag- of nachtcrème.

Bodyscrub op basis van zeezout en olie, om het lichaam geheel te scrubben onder de douche. Het resultaat is een heerlijke zachte huid. Deze scrub kan in diverse geuren worden samengesteld, maar kan ook therapeutisch worden ingezet bij cellulitis, door afvoerende en ontslakkende etherische oliën toe te voegen. Een maatproduct dus!


Consult en of informatie aanvragen.© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl