Pollenallergie :: NatuurlijkinBalans
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren
  Home - Terug - Therapiën - Pollenallergie bij paarden

pollenallergie therapie voor paarden

POLLENALLERGIE (HOOIKOORTS) bij paarden


Pollenallergie bij paarden Een allergie voor bepaalde pollen in de lucht komt ook bij paarden voor. Bij paarden uit dit zich in de aanmaak van slijm, dus een loopneus en/of hoesten. Een andere uiting van hooikoorts bij paarden is het schudden met het hoofd. Via een biotensortest op een pluk haar van uw paard of pony kan ik testen voor welke pollen uw paard allergisch is. In de testdoos zitten 60 verschillende pollen van kruiden, bomen, grassen, bloemen en ook combinaties hiervan. Van deze testbuisjes kunnen bioresonantiedruppels gemaakt worden, die je het paard in laat nemen op een stukje brood. Deze bevatten de frequenties of trillingen van de betreffende pollen en door dat in te nemen, worden de juiste trillingen naar de trillingen gebracht die in disbalans zijn. Het zelfgenezend vermogen van lichaam wordt hierdoor gestimuleerd. Om de allergenen zo goed mogelijk het hoofd te bieden is het raadzaam om het paard standaard 2 keer per jaar te reinigen, zodat het lichaam schoon is en optimaal kan functioneren.

Ook honden kunnen last hebben van pollenallergie, deze zijn op eenzelfde manier te behandelen als de paarden!

Prijzen:

Losse test 37,50 euro
60 ml allergiedruppels op maat gemaakt: 27,50 euro (2 maanden)
Reinigingskuur drainage compositum: 24,95 euro
Probio Forte 150 gr 49,95
Verzend- en verpakkingskosten 8,95 euro

TOTAALPAKKET AANBIEDING VIA INTERNET: een biotensor pollentest op een pluk haar inclusief een reinigingskuur, een probioticakuur en op maat gemaakte bioresonantiedruppels voor 2 maanden kost normaal gesproken 148,85, maar bij bestelling via internet in 1 keer 142,50 incl verzenden! Voor buitenland even een mail sturen, dan krijgt u een andere factuur toegestuurd!
LET OP: U DIENT TEVENS EEN PLUKJE HAAR VAN HET PAARD TE STUREN NAAR DIERENPRAKTIJK MAASDUYN OM DE DRUPPELS TE KUNNEN MAKEN! Graag verpakken in aluminiumfolie met glanzende kant naar binnen.
Adres: Dierenpraktijk Maasduyn, Lankerseweg 3 6598 DH Heijen ovv van het ID nummer van de bestelling/ betaling.

Producten bestellen.

Consult en of informatie aanvragen.pollenallergie kalender© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl