Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren
  Home - Terug - Therapiën - Bodywrap

bodywrap,ontslakken,ontgiftigen,ontgiftigingskuur, afvalstoffen verwijderen

Nieuwe manier van ontslakken bij Natuurlijk in Balans!

Bij natuurgeneeskundige praktijk Natuurlijk in Balans kan men terecht voor (voedsel) allergietesten, bioresonantie therapie bij o.a hooikoorts, eczeem en allergieën, (Bach)bloesem therapie bij gedragsproblematiek bij kinderen, Reikibehandelingen, aromatherapie (huidproblemen) en reinigingskuren.

Men kan nu ook terecht voor de Bodywrap, een ontgiftingskuur, die als prettig bijkomend voordeel centimeterverlies in omvang en een strakkere huid oplevert! Uw lichaam voert op een natuurlijke manier de afvalstoffen af die zich in de loop der jaren hebben verzameld, door gebruik van o.a medicijnen (denk aan cortisonen, inentingen en antibioticakuren) en verkeerde voeding (vet!), waarna u zich als herboren zult voelen!

De ontslakkende werking van de Bodywrap wordt door de Aloë Vera oplossing bewerkstelligd, die met warme bandages om het lichaam wordt aangebracht. Na het “wrappen” gaat u 45 minuten liggen en kunt u in alle rust genieten van een kopje kruidenthee of koffie. Het lichaam wordt geprikkeld om gifstoffen af te voeren: dit ervaart men ook daadwerkelijk met een licht tintelend gevoel. Na 5 behandelingen in 2 weken tijd kan al een aanzienlijk centimeterverlies optreden. Na elke behandeling voert het lichaam nog enkele dagen afvalstoffen af, dus veel water drinken is noodzakelijk om de afvalstoffen via de natuurlijke weg af te voeren.

Om deze ontslakkingskuur te versterken, neemt men inwendig de Schindele’ s leem in, om zo de spijsvertering een stimulans te geven. Schindele’ s leem bevat 34 mineralen en sporenelementen, waaronder ijzer, zodat men energiek blijft, ondanks het afvoerende vermogen van beide kuren.

Bij het afspreken van 5 Bodywrap behandelingen (€275,00) krijgt u als introductie aanbieding de Schindele’ s leem t.w.v. €10,90 kado!

Bodywrap en Schindele’ s leem: totale ontgifting voor een mooi en schoon lichaam!

Natuurlijk in Balans is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en stichting RING. Informeer gerust of uw zorgverzekeraar het consult bij Natuurlijk in Balans (gedeeltelijk) vergoedt of kijk op www.batc.nl voor de lijst met aangesloten zorgverzekeraars.

Voor informatie en afspraak: Natuurlijk in Balans, 024-8442447/06-22472021

Natuurlijk in Balans is ‘natuurlijk beter voor mens en dier’  omdat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten.


Producten bestellen.

Consult en of informatie aanvragen.
© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl