Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren  Home - Terug - Consult - Hoe gaat een consult in zijn werk


HET CONSULT

Een consult wordt alleen op afspraak gemaakt. Dit consult kan bij mij of bij u thuis plaatsvinden en dit wordt van te voren overlegd en besproken. Bij een consult aan huis buiten Heijen zal ik vervoerskosten in rekening brengen. In een eerste gesprek ( intake) zal ik naar aanleiding van vragen en/of klachten in overleg met de cliënt(e) een behandelplan opstellen. Ik werk dan met een met een biotensor om bepaalde testen te kunnen doen.

De biotensor is een soort wichelroede, waarbij één hand vrij blijft om contact te maken met degene die getest wordt. De Biotensor werkt niet op batterijen, maar reageert op de energie en het trillingsniveau van degene die getest wordt. Met behulp van een wattenstaafje met speeksel of met urine kan ook worden getest met de biotensor.

Dit heeft natuurlijk het voordeel dat men niet op consult hoeft te komen, bv. voor kleine kinderen, die dan niet een uur hoeven stil te zitten! De ouder kan dan tijdens het consult uitleg krijgen van de uitslag van de testen en een evt. behandelplan wordt dan meteen besproken. Ligt de vraag of klacht niet binnen mijn kennisgebied, dan kan ik doorverwijzen naar een therapeut, die wel gespecialiseerd is in dat gebied.

De therapieën waar ik mee werk zijn o.a. bioresonantietherapie, aromatherapie (etherische oliën), bloesemtherapie, celzouttherapie van dr. Schüssler en Reiki (versterken energiebanen en blokkades opheffen). Ook (voedsel)allergietesten, reinigings-/ ontslakkingskuren is bij Natuurlijk in Balans mogelijk. Voor informatie kunt u altijd bellen of mailen!

Belangrijk: een consult bij Natuurlijk in Balans kan nooit een arts vervangen! Een arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg.


Producten bestellen.

Consult en of informatie aanvragen.
© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl