Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren  Home - Terug - Consult - Hoe gaat een consult in zijn werkHET CONSULT

Bij een dier zal ik altijd als eerste op een pluk haar testen. Dit heeft als voordeel dat het dier niet uit zijn of haar vertrouwde omgeving hoeft te worden gehaald. Ik test met een biotensor op bv. allergieën (voor voeding, pollen, stof), of het dier in balans is (test op bloesemremedies) en of er virussen, schimmels, parasieten, ontstekingen etc. aanwezig zijn.

De biotensor is een soort wichelroede, waarbij één hand vrij blijft om contact te maken met degene die getest wordt. De Biotensor werkt niet op batterijen, maar reageert op de energie en het trillingsniveau van degene die getest wordt.

Van te voren wordt met de eigenaar besproken waarop getest zal worden. Er zijn voor dieren diverse losse testen mogelijk. De haren kunnen dus worden opgestuurd en als de test binnen 10 a 14 dagen gedaan is, zal deze worden besproken met de eigenaar. Afhankelijk van de uitslag zal een behandeling gestart worden. Dat kan variëren van een reinigingskuur en een voedingsadvies bij een voedselallergie tot speciaal op maat gemaakte bioresonantiedruppels bij een pollenallergie. Ligt de vraag of klacht niet binnen mijn kennisgebied, dan kan ik doorverwijzen naar een therapeut, die wel gespecialiseerd is in dat gebied. Voor informatie kunt u altijd bellen of mailen!

Belangrijk: een consult bij Natuurlijk in Balans kan nooit een arts vervangen! Een arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg.


Producten bestellen.

Consult en of informatie aanvragen.

© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl