Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren
  Home - Terug - Therapiën - Aromatherapie

 

Aromatherapie

Natuurlijk in Balans is gespecialiseerd in diverse therapieën voor dieren waaronder aromatherapie.
Bij aromatherapie worden etherische oliën ingezet, die op verschillende manieren verwerkt kunnen worden.

Mok, zomereczeem of wondjes bij paarden kunnen op een natuurlijke manier aangepakt worden, door bijvoorbeeld een gel op basis van Aloe Vera of een olie op basis van jojoba te maken met verschillende etherische oliën er in verwerkt.

Voor honden is een anti- vlooiengel op basis van etherische oliën een natuurlijke manier om vlooien buiten de deur te houden. Ook bij wondjes veroorzaakt door krabben door een vlooienallergie of andere allergische reactie heeft Natuurlijk in Balans een wondspray, op basis van 5 etherische oliën, die verzacht, jeukstillend is en de huid heelt. Met o.a. lavendel, tea tree, geranium en pepermunt.

Bij voldoende belangstelling kan door Natuurlijk in Balans een workshop georganiseerd worden (op lokatie of in de praktijk), waarbij de verschillende etherische oliën belicht worden en diverse recepten worden doorgenomen.

Deze informatie krijgt de cursist in een map mee naar huis, evenals een tijdens de workshop gemaakt flesje met een gel of olie naar keuze. Ook kunnen de basisingrediënten aangeschaft om meerdere recepten thuis te gaan maken, met korting als tijdens de workshop besteld wordt.

De kosten zijn 55 euro per persoon inclusief 50 ml gel of olie met etherische oliën en een syllabus. De workshop dient vooraf betaald te worden en gaat door vanaf 10 personen. Plaats, datum en tijd worden tijdig bekend gemaakt aan de personen die zich opgegeven hebben. Vanaf 10 personen kom ik ook op locatie! (evt. reiskosten worden dan extra verrekend).

Voor info of opgave info@natuurlijkinbalans.nl of 024-8442447/06-22472021


Natuurlijk in Balans is ‘natuurlijk beter voor mens en dier’  omdat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten.


Producten bestellen.

Consult en of informatie aanvragen.
© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl