Natuurlijk in Balans.nl
 Nieuwsbrief:

Selecteer nieuwsbrief onderwerp: Voor mensen Voor dieren

   Home - Terug - Therapiën - Allergietest bij honden

  allergietest bij honden

ALLERGIETEST HOND

Heeft uw hond huidklachten, jeuk, spijsverteringsklachten en uitslag? Krijgt het dier wel de juiste voeding? Is uw dier gevoelig voor eiwitten of granen? Heeft de hond misschien een mijten of stofallergie? Of heeft uw hond hooikoorts?

Een dier kan ook een voedsel cq pollen/ stofallergie/ intolerantie hebben! Op een plukje haar is eenvoudig te testen waar de hond allergisch of intolerant voor is en u krijgt van de test een rapportage en een voedings en/of behandeladvies. De kosten van deze test bedragen 37,50 euro.

U kunt in de webwinkel een allergietest aanvragen waarbij niet alleen op voeding wordt getest, maar ook op allergieveroorzakende stofjes als parfum, stof, huismijt, etc.

Stuur na de betaling een plukje haar in een plastic zakje voorzien van sticker met naam dier en gegevens naar Natuurlijk in Balans. U kunt een testformulier hier downloaden in WORD of PDF formaat om alle gegevens goed en volledig in te kunnen vullen. Dit stuurt u tezamen met het plukje haar naar Natuurlijk in Balans, Panoramaberg 4B 6561 EP Groesbeek. Binnen 7 á 10 dagen krijgt u de rapportage per mail of post!


Natuurlijk in Balans
Natuurgeneeskundige praktijk voor mens en dier
Josefien Hagenaars Lankerseweg 3 - 6568 DH Heijen (L) - 06-22472021
www.natuurlijkinbalans.nl
email: info@natuurlijkinbalans.nl


Natuurlijk in Balans is ‘natuurlijk beter voor mens en dier’  omdat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten.


Producten bestellen.

Consult en of informatie aanvragen.
© 2002-2011 Huisstijl: Bizz' Co      Internet Realisatie en Onderhoud: Cartesians.nl